Site-ul nostru folosește cookies pentru a asigura utilizatorii de o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigarii in site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile. Citește mai mult

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. LETHY ADVANTAGE SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 35225/ 23.03.2015

           Politica de protectie a persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor(GDPR), care intra in vigoare de la 25 mai 2018 si care creeaza reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeana, precum si pe legislatia nationala aplicabila. Aceasta politica generala se aplica pe website-ul pe care va aflati, www.expertnails.ro administrat de S.C. LETHY ADVANTAGE SRL

           Scopul colectarii datelor este:

  • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
  • trimiterea de Newsletter-e si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

           Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a www.expertnails.ro , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 35225/ 23.03.2015 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
           Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Regulamentul general privind protejarea datelor(GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea, Lethy Advantage SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre.

 

Colectarea datelor personale de catre Lethy Advantage SRL se face prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de Lethy Advantage SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de e-mail, nume, prenume, adresa, numar de telefon, etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.expertnails.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei.
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati www.expertnails.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dumneavostra.

           Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.expertnails.ro.ro, va primi comunicari comerciale din partea Lethy Advantage SRL doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

           Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale.

Lethy Advantage SRL va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe expertnails.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

           Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Lethy Advantage SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre Lethy Advantage SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

           Refuzul furnizarii acestor date poate determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Lethy Advantage SRL si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate. Lethy Advantage SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

           In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate fi raspunzator pe pentru niciun fel de prejudiciu. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Datele cu caracter personal vor fi stocate din momentul inregistrarii si vor fi sterse de indata ce va veti retrage consimtamantul.

 

           Sectiune exercitare drepturi
 
           Vă informăm ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si societatea noastra:
 

  • Drept de acces – insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
  • Drept la rectificare – insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
  • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
  • Dreptul de a retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
  • Dreptul de a depune plangere – insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • Dreptul la opozitie- insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor in anumite cazuri, inclusiv crearii de profiluri (marketing direct, cercetare stiintifica, istorica sau statistica, interesul legitim al operatorului, interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul).
     

               Pentru exercitarea oricarui drept mai sus aratat sau pentru a obtine informatii despre datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra, va rugam sa ne adresati o cerere, datata si semnata, prin:

- Posta electronica (e-mail), la adresa: comenzi@expertnails.ro

- Serviciul postal, la adresa: Str. Liviu Rebreanu nr 46-58, tronson 7, scara J, ap.4, sector 3, Complex Rasarit de Soare


                Cererea Dumneavoastra va fi directionata automat catre Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal care va raspunde solicitarii Dumneavoastra in conditiile legii.
 
               Pentru a va putea indentifica in baza noastra de date este necesar sa ne furnizati urmatoarele date de contact: adresa email.  

               Exercitarea acestor drepturi se face in cadrul si limitele trasate de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Aveti dreptul de a va retrage, in orice moment, consimtamantul.