Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult

Noile decoratiuni pentru unghii usor de aplicat

Sa profiti de tematica de sezon, in pragul sarbatorilor de iarna, poate fi o idee inspirata pentru a crea cele mai inedite modele de manichiuri.

Decembrie este prin excelenta o luna festiva si ar fi pacat sa treaca fara sa marcam sarbatorile, intr-un mod plin de originalitate. De aceea, daca stapanesti tehnica nail-art, cu siguranta nu vei intampina probleme in realizarea de desene in ton cu spiritul Craciunului sau design-uri speciale, pentru a arata ca o adevarata diva in noaptea dintre ani! Pentru ca nu toate femeile se descurca la acest capitol, alternativa folosirii de tatuaje cu transfer la apa poate reprezenta o solutie rapida si ingenioasa. In catalogul online, sunt disponibile modele vesele cu omuleti de zapada, fulgi de nea sau inspirate de decoratiunile de brad cu globuri rosii.

Daca doresti ca unghiile tale sa transmita mesaje vesele in spiritul sarbatorilor, ca de exemplu “ho-ho-ho” poti desena litere cu o pensula subtire cu par scurt. Detaliile feminine ca de pilda o funda supradimensionata aplicata pe una dintre unghiile semi-permanente cu lac sau gel UV, sunt elemente care pot atrage admiratia, oriunde te duci.

In concluzie, poti opta pentru modelul preferat de stickere pentru unghii false si semi-permanente, alternand cu un mesaj-text pe una sau doua unghii.