Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult

Cum creezi modele unghii cu tatuaje 2017

Timpul scurt de care dispun femeile moderne, ocupate cu propriul business sau cu alte activitati care le solicita intreaga zi, a dat de gandit si stilistilor, preocupati sa creeze mai usor unghii cu modele atragatoare, pentru un look deosebit. Aveti toate motivele sa optati pentru abtibilduri cu transfer la apa pentru a obtine manichiuri in trend in acest an!

Daca purtati piese de imbracaminte in nuante intense sau care mizeaz pe print-uri animaliere, florale etc., un model de tatuaje unghii mai simplu poate fi perfect pentru dumneavoastra. Nu sunt multe reguli de care trebuie sa tineti cont. Alegerea nuantei de oja pentru baza este primul lucru pe care sa il aveti in vedere. Aveti la indemana doua posibilitati: sa folositi un lac de unghii transparent sau unul in nuante nude ori neutre. Oja nude este indispensabila pentru acele design-uri foarte incarcate, care abunda in detalii si motive.

Aceasta tehnica de infrumusetare a unghiilor naturale sau false si-a castigat deja numeroase adepte in randul femeilor din intreaga lume, dornice sa afiseze cu incredere modelele preferate de manichiuri.

Crearea de tatuaje unghii pe baza de apa presupune un timp scurt fata de realizarea de picture manual pe constructii de geluri UV sau pe unghii cu acryl. Nu inseamna ca trebuie sa renuntati la tehnicile de nail-art clasice, insa atunci cand va grabiti sa ajungeti la un eveniment special, puteti opta pentru aceasta varianta. Aplicarea de tatuaje pe unghii dureaza foarte putin, iar timpul de uscare este de asemenea scurt.

In orice caz, daca aveti unghii cu gel, lac sau facute cu acryl, fibra de sticla ori cu oja semi-permanenta, puteti sa aplicati orice model de tatuaj dorit. Unghiile dumneavoastra trebuie sa fie perfect uscate inainte sa sigilati manichiura astfel obtinuta cu un strat de finish pentru luciu.

Aplicarea de tatuaje pe unghii nu dauneaza sanatatii, dar presupune respectarea catorva pasi esentiali, precum urmatorii: degresarea unghiilor, pilirea acestora, aplicarea stratului de baza pentru a preveni desprinderii culorii, aplicarea unei oje negre, colorate sau nude, dezlipirea tatuajului de pe folie si plasarea acestuia pe patul unghial, uscare si la final, aplicarea unui strat de luciu profesional.