Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult

Manichiura “Oglinda”

Cum tehnicile de executare a manichiurii au evoluat foarte mult, si in special in ultimii ani am asistat la o intreaga pleiada de versiuni de manichiuri, nu trebuie sa ne mire ca acum este posibil sa conferim unghiilor un aspect de “oglinda”.

Pentru a obtine un efect metalic pe unghii, se foloseau pana nu demult niste pelicule speciale, care insa aveau marele dezavantaj ca nu isi mentineau aspectul mult timp. Ca alternativa, acum aveti la dispozitie pudra cu efect de oglinda, care se bucura de aceeasi durabilitate ca o oja cu gel obisnuita si care poate personalize orice culoare de oja semi-permanenta. Va puteti face unghii-oglinda ca ale supermodelele de pe catwalk, in saloane sau chiar de acasa, procedeul fiind unul relativ simplu. De fapt, ca inovatie in nail-art, noile manichiuri mirror glass cu pigmenti sunt mai usor de realizat decat crearea efectului de cioburi de sticla.

In concluzie, daca doriti sa obtineti unghii sclipitoare la propriu, ca ale celebrei manechine Gigi Hadid care nu s-a sfiit sa apara la Met Gala 2016 cu un look nou, autentic, merita sa incercati noul trend. Puteti opta, cu rezultate la fel de bune, si pentru un lac de unghii din noua gama Mirror Silver de la Mollon Pro.