Livrare rapida in 24-48h, oriunde in tara! Transport GRATUIT la comenzi de peste 249 lei.
12/06/2024
de catre Roxana Achim

Tu știi care sunt beneficiile Scrubului? Află care sunt tipurile de scrub și cum se folosește corect!

Folosirea Scrubului și a Exfoliantului pentru corp, mâini și picioare nu reprezintă doar un moment de răsfăț, ci și un proces necesar. Dacă pielea nu se exfoliază în mod regulat aceasta devine aspră, uscată și cu aspect inestetic. Te-ai întrebat vreodată care sunt beneficiile folosirii scrubului? Știai că sunt mai multe tipuri de scrub atât pentru corp, cât și pentru mâini și picioare?

Pentru ca pielea ta să arate sănătoasă, frumoasă și catifelată exfolierea cu scrub este esențială și este recomandată de minim 2 ori pe săptămână.

Beneficiile folosirii scrubului sunt următoarele:

 • îndepărtează celulele moarte ajutând astfel la regenerarea pielii,
 • activează circulația sangvină și ajută la drenajul limfatic, având astfel și rol detoxifiant,
 • lasă pielea mai hidratată deoarece în general conțin uleiuri care hrănesc pielea exfoliată în profunzime,
 • ajută la întinerirea pielii, deoarece procesul de exfoliere stimulează apariția de celule noi,
 • are efect relaxant în urma masajului, inducând o stare de bine.

Cum se folosește corect Scrubul?

 • Înainte de a începe exfolierea cu scrub e recomandat să faci un duș pentru ca pielea să fie înmuiată, de preferat cu apă caldă, aproape fierbinte.
 • Masajul se realizează cu mișcări circulare blânde pentru a nu sensibiliza și irita pielea.
 • Durata masajului pentru exfoliere nu trebuie să dureze mai multe de 10 minute.

Ce tipuri de Scrub există? Numeroase variante sunt atât pentru corp, cât și speciale pentru mâini și picioare. Foarte important de precizat este ca scrubul pentru corp, mâini și picioare să nu fie folosit și pentru fată.

 • Scrubul cu sare de mare. Sarea de mare este un exfoliant natural, aceasta conține magneziu, calciu, sodiu și potasiu, toate acestea jucând un rol important pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă. 
 • Scrubul cu sare de Himalaya. Sarea de Himalaya ajută la îndepărtarea celulele moarte de pe suprafața pielii, iar oligoelementele din conținutul Sării de Himalaya hrănesc pielea.
 • Scrubul cu zahăr alb sau brun este unul din cele mai populare exfoliante, zahărul exfoliază mai blând decât sarea, fiind potrivit și persoanelor cu pielea mai sensibilă.

Recmandările noastre sunt:

  Scrubul exfoliant cu Sare de Mare pentru picioare de la SNB Professional. Scrubul pentru picioare cu sare de mare are o formulă profesională Eco-friendly, contine peste 85% ingrediente naturale: sare de mare, zahăr și complex de uleiuri esențiale. Combinația abrazivă de sare de mare și zahăr face din acest scrub un exfoliant perfect, cristalele fine îndepărtează eficient stratul de celule moarte de la suprafața pielii, astfel picioarele tale rămân fine și catifelate. Uleiurie esențiale din compoziție ajută la hidratare și îmbunătățesc elasticitatea pielii picioarelor.

  Scrubul cu Sare de Himalaya pentru mâini și picioare cu aromă de Guava conține de asemenea Unt de Shea și Lanolină, care hidratează și dau elasticitate pielii. Cu un conținut ridicat de ingrediente naturale acest Scrub este Eco-Friendly.

  Scrubul cu Sare de Himalaya pentru mâini și corp cu aromă de Lapte și Miere . Exfolierea mâinilor și corpului cu Scrubul cu Sare de Himalaya, miere și lapte devine un moment de răsfăț parfumat. Particulele fine de Sare de Himalaya îndepărtează ușor stratul de celule moarte de la suprafața pielii, iar extractul de miere și lapte hidratează și conferă un strat de protecție pielii mâinilor și corpului.

  Scrubul cu Zahar și Unt de Cacao pentru picioare și corp de la SNB Professional are o formulă profesională, Eco-friendly cu peste 71% ingrediente naturale, ce conține zahăr rafinat și brun, care exfoliază și îndepartează țesutul uscat de pe suprafața pielii, unt de cacao și uleiuri vegetale. Untul de cacao este recunoscut pentru proprietățile sale cosmetice deosebite, acesta stimulează producția de colagen, hidratează foarte bine pielea, conferă o textură catifelată, estompează vergeturile, previne uscarea pielii pe care o hrănește și îi conferă un aspect sănătos și strălucitor.

     Scrubul se folosește evident în funcție de nevoile fiecăruia, dar efectul de răsfăț și relaxare cu siguranță este același pentru toată lumea.