Manichiura Semipermanenta, explicata pas cu pas

15/10/2020
de catre Roxana Achim

    Manichiura semipermanenta poate fi spectaculoasa. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in realizarea manichiurii semipermanente este foarte important sa urmam o serie de pasi.

Regasiti mai jos un ghid cu etapele pentru manichiura semipermanenta, in ordinea in care trebuie aplicate.

1. Un pas foarte important, chiar daca realizezi manichiura singura acasa, in primul rand, trebuie sa ai grija sa dezinfectezi mainile.

2. Incepe prin a da forma dorita si curata surplusul de cuticule cu ajutorul Gelului pentru indepartarea cuticulelor –  "Cuticle Remover Gel“. Poti totodata sa impingi cuticulele fie cu un instrument special, fie cu un betisor din lemn de portocal.

3. Matuieste unghiile cu grija cu ajutorul pilei Bufferfara a insista foarte mult doar atat incat sa le indepartezi luciul.

4. Degreseaza unghiile si curata praful cu ajutorul solutiei speciale pentru degresarea unghiilor "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent"

5. Aplica primerul " SNB Ultrabond " pe toata suprafața unghiei. Procedura va face ca baza, primul strat de semipermanent, sa adere perfect. Primerul se usuca la aer.

6. Aplica un strat subtire de "SNB FlexiBase" .

Acesta se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV 2 minute; (Baza/ Top pentru semipermanent este un produs complet 2 in 1, foarte usor de aplicat ce ofera rezistenta. Avand o functie completa de 2 in 1, acest produs se poate folosi atat ca baza, dupa ce unghia a fost pregatita in prealabil si dupa ce a fost aplicat Primerul Ultrabond. Se aplica din nou la finalizarea manichiurii, ca top, pentru sigilare si stralucire). Produsul necesita degresare la finalul manichiurii.

7. Alege culoarea dorita de SNB Oja Semipermanenta in doua straturi. Fiecare strat se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

7. Aplica la finalul manichiurii din nou SNB Flexi Top, de data aceasta pentru sigilarea manichiurii. Se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

8. Degreseaza manichiura la final cu "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent"

9. Pentru un plus de hidratare al cuticulelor, folositi  "Uleiul de cuticule cu uscare rapida si aroma de guava".

Totodata sa nu uitam ca varianta unui kit in care gasim toate produsele necesare este mereu la mare cautare.

Va prezentam Kitul pentru semipermanenta care cuprinde principalele produse esentiale cu ajutorul carora puteti sa realizati cu usurinta unghiile la salon sau acasa.

Ai urmat toti pasii? Te felicit pentru o manichiura semipermanenta perfecta!