Favorite
0
Favorite
Favorite
0
Favorite

Manichiura Semipermanenta, explicata pas cu pas

15/10/2020
de catre Roxana Achim

Manichiura semipermanenta poate fi spectaculoasa. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in realizarea manichiurii semipermanente este foarte important sa urmam o serie de pasi.

Regasesti mai jos un ghid cu etapele pentru manichiura semipermanenta, in ordinea in care trebuie aplicate.

1. Un pas foarte important, chiar daca realizezi manichiura singura acasa, in primul rand, trebuie sa ai grija sa dezinfectezi mainile.

2. Incepe prin a da forma dorita si curata surplusul de cuticule cu ajutorul Gelului pentru indepartarea cuticulelor "Cuticle Remover Gel“. Poti, totodata, sa impingi cuticulele fie cu un instrument special, fie cu un betisor din lemn de portocal.

3. Matuieste unghiile cu grija cu ajutorul pilei Bufferfara a insista foarte mult doar atat incat sa le indepartezi luciul.

4. Degreseaza unghiile si curata praful cu ajutorul solutiei speciale pentru degresarea unghiilor "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent"

5. Aplica primerul "SNB Ultrabond " pe toata suprafața unghiei. Procedura va face ca baza, primul strat de semipermanent, sa adere perfect. Primerul se usuca la aer.

6. Aplica un strat subtire de "SNB Flexy Base" Aceasta se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV 2 minute; 

7. Alege culoarea dorita de SNB Oja Semipermanenta in doua straturi. Fiecare strat se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

8. Aplica la finalul manichiurii SNB Flexy Top. Se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

9. Degreseaza manichiura la final cu "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent"

10. Pentru un plus de hidratare al cuticulelor, folositi  "Uleiul de cuticule cu uscare rapida si aroma de guava".

Totodata, sa nu uitam ca varianta unui kit in care gasim toate produsele necesare, este mereu la mare cautare.

Iti prezentam Kitul pentru manichiura semipermanenta care cuprinde principalele produse esentiale cu ajutorul carora poti sa realizezi cu usurinta unghiile la salon sau acasa.

Ai urmat toti pasii? Te felicit pentru o manichiura semipermanenta perfecta!