Favorite
0
Favorite
Favorite
0
Favorite

Manichiura Semipermanenta

22/10/2020
de catre Roxana Achim

  Manichiura semipermanenta poate arata cu adevarat spectaculos. 

Pentru a obtine cele mai bune rezultate in realizarea manichiurii semipermanente este foarte important sa urmam o serie de pasi esentiali.

Ti-am pregatit mai jos un ghid complet cu etapele realizarii unei manichiuri semipermanente reusite si ordinea in care trebuie produsele aplicate.

1.    Un pas foarte important, chiar daca realizezi manichiura singura acasa, in primul rand, trebuie sa ai grija sa dezinfectezi mainile.

2.    Incepe prin a da forma dorita si curata surplusul de cuticule cu ajutorul Gelului pentru indepartarea cuticulelor "Cuticle Remover Gel“. 

Poti, totodata, sa impingi cuticulele fie cu ajutorul unui instrument metalic special, fie cu un betisor din lemn de portocal.

3.    Matuieste unghiile cu grija cu ajutorul unei Pile Bufferfara a insista foarte mult doar atat incat sa le indepartezi luciul.

4.    Degreseaza unghiile si curata praful cu ajutorul solutiei speciale pentru degresarea unghiilor "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent".

5.    Aplica primerul "SNB Ultrabond " pe toata suprafața unghiei. Procedura va face ca baza, primul strat de semipermanent, sa adere perfect. Primerul se usuca la aer.

6.    Aplica un strat subtire de "SNB Flexy Base" Aceasta se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV 2 minute; 

7.    Alege culoarea dorita de SNB Oja Semipermanenta in doua straturi. Fiecare strat se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

8.    Aplica la finalul manichiurii SNB Flexy Top. Se usuca in lampa LED - 30 secunde sau in lampa UV – 2 minute;

9.    Degreseaza manichiura la final cu "Solutie pentru degresarea unghiilor si a lacului semipermanent";

10.  Pentru un plus de hidratare al cuticulelor, folositi  "Uleiul de cuticule cu uscare rapida si aroma de Guava"

 

Totodata, sa nu uitam ca varianta unui Kit de manichiura in care gasim toate produsele necesare, este mereu folositoare la mare cautare.

Iti prezentam Kitul pentru manichiura semipermanenta care cuprinde principalele produse esentiale cu ajutorul carora poti sa realizezi cu usurinta unghiile la salon sau acasa.

 

Ai urmat toti pasii? 

Sper ca da! :)

Te felicit pentru o manichiura semipermanenta perfecta!