Favorite
0
Favorite
Favorite
0
Favorite

Top oja semipermanenta toamna

13/10/2022
de catre Octavain Romanyuk


“Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză e o floare” (Albert Camus, dramaturg și filozof francez).

Toamna și-a intrat în drepturi pe deplin, iar culorile sale ne aduc o stare de bine și ne fascinează. Nuanțele frunzelor, fructelor și legumelor de toamnă ne captează atenția prin contrastul vizual puternic.

De la galben la cărămiziu, ruginiu, maro, grena, verde, bordo, portocaliu toate aceste culori de toamnă ne atrag vizual și ne oferă o stare de confort. Așa că de ce nu am purta aceste culori și pe unghiile noastre, nu doar în garderoba noastră.  Dintre culorile vedetă ale anotimpului vă prezentăm mai jos o selecție Must-Have de ojă semipermanentă de la Purple Professional:

Culoarea galben inspiră optimism, o asociem cu soarele și ne dă o stare de bine.  Nuanța  Purple 2103 “Be Positive” și nuanța Purple 2084 “Build a love”  sunt perfecte pentru a le purta pe unghiile tale.

Culoarea cărămiziu este o derivată din culoarea portocaliu și aparține clar toamnei, o culoare puternică precum nuanța Purple 2201 “Famous Painting”  și nuanța  Purple 2169 “Always Well” sunt perfecte pentru această toamnă.

Nuanțele derivate din roșu cum ar fi grena, vișiniu, burgundy, marsala ne atrag privirea, sunt culori îndrăznețe, provocatoare și evident că ne aduc aminte de fructele de toamnă, iar Purple a creeat perfect asemănător astfel de nuanțe cum ar fi Purple 2119“Full of Humor” , Purple 2125 “My Pinscher” ,  Purple 2126 “Completely Trendy”  .

Culoarea purpuriu, mov, mov prună este o culoare sofisticată, spirituală, nostalgică exact cum este și anotimpul toamna iar nuanțele  Purple 2114 “Full of Happiness” și Purple 2117 “Full of Kindness se vor încadra perfect în garderoba ta de toamnă.

Verdele ne inspiră pace, relaxare iar din punct de vedere psihologic indică perseverență și tenacitate. De asemenea completează tabloul de toamnă, iar acum te poți bucura de el și pe unghiile tale cu nuanțele Purple 2164 “Enjoy your freedom” și Purple 2200 “Famous Garden” .

Culoarea maro este culoarea predominantă a copacilor și a pământului, o culoarea ce inspiră putere, maturitate, liniște o culoare predominantă în peisajul de toamnă, iar manichiura ta o să arate perfect cu nuanțele Purple 2087 “Respect Yourself” și Purple 2202 “Famous Book”.

Orice culoare ai alege cel mai important este să te reprezinte, iar manichiura ta să aibă un aspect îngrijit și frumos.

Comentarii

Nici o postare găsită

Postare noua