Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult

Cum pot cumpara

Cumpararea produselor de pe magazinul on-line www.expertnails.ro se poate face on-line, telefonic sau prin e-mail.

1. Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit prin utilizarea meniului din susul paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii si/ sau noutati ce se gasesc in pagina principala. In momentul in care ati apasat „Adauga in cos” produsul va fi automat transferat in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Trimit comanda” si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele campuri:

a. Datele personale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra, eventual datele complete ale societatii comerciale.

b. Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti efectua plata comenzii. Comanda dumneavoastra va fi incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail factura proforma corespunzatoare comenzii facute. Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, sa modificati/ sterge profilul dumneavoastra sau sa faceti comenzi viitoare fara a reintroduce datele de contact.

2. Comanda telefonica

Telefonand la 0737 389 009 un consultant de vanzari www.expertnails.ro va prelua comanda dumneavoastra.

3. Comanda prin e-mail

Comanda prin e-mail se poate face de catre dumneavoastra, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@expertnails.ro. Acest e-mail trebuie sa contina produsul sau produsele dorite impreuna cu codul acestora, gramajul dorit si cantitatea, insotite de informatiile complete de facturare si de livrare ale comenzii, exemplu: nume, prenume, adresa completa si nr. de telefon.