Favorite
0
Favorite
Favorite
0
Favorite

Cum cumpar? Foarte simplu!

Cumpararea produselor cosmetice de pe magazinul online www.expertnails.ro se poate face prin intermediul platformei, telefonic sau prin e-mail.

1. Comanda online 24/ 7
Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detii un cont pe www.expertnails.ro. Pentru a crea un cont nou, poti introduce produsele in cosul de cumparaturi, iar la adaugarea datelor personale, selecteaza optiunea “Creez cont si pentru urmatoarele mele comenzi”, introducand parola dorita.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, poti sa te autentifici pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, sa modifici/ sterge profilul tau sau sa faci comenzi viitoare fara a reintroduce datele de contact.

Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit pe website prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii si/ sau noutati ce se regasesc in pagina principala. 
In momentul in care ai apasat „Adauga in cos” (se afla in dreptul fiecarui produs de pe website) produsul va fi automat transferat in cosul tau de cumparaturi.
Daca doresti mai multe bucati ale unui anumit produs, in campul in care este indicata cantitatea, modifica cu numarul de bucati dorite, apoi apasa simbolul alaturat de actualizare.

Pentru a elimina un produs din cosul de cumparaturi, apasa butonul "Sterge produs" situat in tabelul de comanda.
In pagina de comanda va trebui sa completezi urmatoarele campuri:
Datele personale: nume, prenume, adresa completa de livrare si metoda de plata. Acestea sunt informatii importante si necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra, eventual datele complete ale societatii comerciale (numele, CUI, Nr. reg com., adresa)
Metoda de plata: alege modalitatea cea mai convenabila pentru a efectua plata comenzii (ramburs, plata cu cardul sau OP). Comanda ta va fi inregistrata cu succes cand vei primi un e-mail de confirmare/ factura proforma corespunzatoare comenzii facute. 
Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate cu *.

 Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doresti sa le comanzi (in limita stocului disponibil) si dupa ce ai urmat pasii descrisi mai sus, reciteste cu atentie datele introduse, iar procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Trimit comanda” si parcurgerea paginii de comanda.
Vei primi un e-mail de confirmare in care ti se comunica inregistrarea comenzii. Te rugam sa verifici corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.
Datele contului vor ramane inregistrate si nu va mai fi nevoie sa le reintroduci in cazul unei noi comenzi, decat daca doresti sa schimbi adresa de livrare.

2. Comanda telefonica
Suntem la un telefon distanta- 0737 389 009 si un consultant de vanzari al www.expertnails.ro va prelua comanda dumneavoastra sau te va ajuta in procesul de inregistrare a unei comenzi pe site.

3. Comanda prin e-mail
Trimite lista cu produsele dorite, prin trimiterea unui e-mail la comenzi@expertnails.ro
 Acest e-mail trebuie sa contina produsul sau produsele dorite impreuna cu codul acestora, gramajul dorit si cantitatea, insotite de informatiile complete de facturare si de livrare ale comenzii, exemplu: nume, prenume, adresa completa si nr. de telefon.

„Modificarea sau anularea unei comenzi”
Daca te razgandesti inainte sa apesi pe butonul de plasare a comenzii „Trimit comanda”, poti elimina din cosul de cumparaturi produsele pe care nu mai doresti sa le cumperi sau poti modifica datele legate de livrare sau de metoda de plata.
Daca ai plasat deja comanda, poti efectua eventualele modificari sau anula comanda, numai daca produsele nu au fost deja expediate catre tine, scriindu-ne la adresa: comenzi@expertnails.ro 
Pentru orice probleme si sesizari, nu ezita sa ne contactezi si la 0737 389 009 

Am uitat parola! Ce fac?
Trimite-ne o solicitare de recuperare/ modificare de parola si vei putea reaccesa contul tau in doar cateva minute.

DETALII CONTACTE-mail: comenzi@expertnails.ro

Telefon: 0737 389 009