Favorite
0
Favorite
Favorite
0
Favorite

Recenzii

Salutare!
Calitate foarte buna! Recomand! Daca vreți o culoare foarte interesantă, recomand SNB 142 cu top lucios sau VELVET TOP (preferata mea).
Lucrez in domeniul mani-pedi de 18 ani, am testat de-a lungul timpului ft.multe produse , vroiam sa-mi extind gama de culori , am mai cautat si am ajuns pe site-ul Expert Nails .Vreau sa va spun ca lucrez de 1an si sunt ft multumita de ojele semipermanente SNB , atât eu cât si clientele mele! Sunt de o calitate ft.inalta si rezistă 3 sapt ,chiar si 4. Cât despre colaborarea cu cei de la site pot sa va spun ca produsele ajung ft .repede, va recomand cu mare incredere! Va multumesc!!!!
Lucrez in domeniul mani- pedi de foarte multi ani si am testat de-a lungul anilor foarte multe produse de care nu am fost multumita pe deplin. Testand si produsul dvs. SNB va pot da un 10 cu felicitari. Eu voi ramane in continuare fidela brandului. Mult succes in continuare!
O colaborare excelenta si de lunga durata, promptitudine maxima, livrare rapida, produse de top care ma multumesc atat pe mine cat si pe clientele mele. Produsele sunt de cea mai buna calitate si mereu ati avut cele mai bune oferte.
Recomand cu placere!
Comand produse de pe site-ul expertnails.ro de aproximativ 4 ani si sunt foarte mulțumită de produse, comenzile mi-au ajuns de fiecare data foarte repede iar colaborarea cu reprezentantii magazinului a fost excelenta. Sunt bucuroasa sa aflu ca lucrați la un noua versiune site, eu voi ramane o clienta fidela. Va multumesc si va urez succes!!
Buna ziua, eu personal detin un salon in Constanta. Folosesc produsele SNB si sunt foarte multumita. Clientele se reintorc cu oja chiar si la 3 saptamni impecabila pe unghie, doar unghia este crescuta. Recomand cu mare drag. La fel si cremele de maini si picioare, inclusiv Nail Softener pentru unghii incarnate este cel mai bun produs. Ma ajuta foarte mult la curatat unghiile incarnate si colturile unghiilor. Mult succes!
Numele meu este Claudia si de mai bine de o jumatate de an am inceput sa folosesc produsele SNB. Cu mana pe inima va spun ca atat eu, cat si clientele mele suntem foarte multumite. Semipermanentele SNB prezinta rezistenta, grad mare de pigmentare, acestea sunt doar cateva din calitatile produselor SNB!
Postare noua