Livrare rapida in 24-48h, oriunde in tara! Transport GRATUIT la comenzi de peste 249 lei.

Descriere

Esti gata pentru o recuperare totala? Iti facem cunostinta cu sistemul inovator de reintinerire a pielii.

Sistem revolutionar in doua etape

  • O modernizare a procedurii clasice de manichiura si pedichiura, ce transforma pasul final intr-o terapie intensiva, cu o actiune puternica pentru a satisface nevoile specifice ale pielii mainilor si picioarelor.
  • Fara parabeni, siliconi, ingrediente OMG, coloranti si arome adaugate.
  • Sistemul este format din doua etape care restaureaza si mentin in stare optima pielea mainilor si a picioarelor.


Pasul 1 CREMA DE BAZA 100 ml - contine uleiuri naturale de shea, argan si jojoba, care imbunatatesc starea pielii si mentin aspectul sanatos si radiant. Hraneste si mentine umiditatea in piele. Acesta poate fi folosit ca ultim pas intr-o procedura de manichiura sau pedichiura profesionala daca starea generala a pielii este buna.

Pasul 2 contine doua tipuri de fiole COMPLEX ACTIVE de 3 ml cu actiune diferita:
- COMPLEX HIDRATANT ACTIV - Complexul hidratant contine extract de aloe vera si D-Panthenol, conservat in stare naturala maxima, care asigura o actiune hidratanta puternica in combinatie cu crema de baza.

- COMPLEX NUTRITIV ACTIV - cantitatea suplimentara de uleiuri de argan si jojoba in combinatie cu vitamina A si E, actioneaza mai puternic in profunzimea pielii.

Utilizarea unuia sau a ambilor pasi depinde de conditia de baza a pielii. Daca este in stare buna si necesita numai intretinere, procedura profesionala poate fi completa prin simpla aplicare a CREMEI DE BAZA. Unul dintre cele doua tipuri de fiole care contin un complex de ingrediente alese cu grija poate fi adaugat pentru a stimula procesele de restaurare a a pielii.

 

Setul include:
- 1 BUC. CREMA DE BAZA 100 ml (Etapa 1);
- 5 buc. COMPLEX HIDRATANT ACTIV 3 ml (Etapa 2);
- 5 buc. COMPLEX NUTRITIV ACTIV 3 ml (Etapa 2);
- 10 buc. Borcane goale pentru amestecarea de 15 ml;
- 10 buc. Betisoare din lemn.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii