Livrare rapida in 24-48h, oriunde in tara! Transport GRATUIT la comenzi de peste 249 lei.

Descriere

Spatula profesionala de la SNB Professional este special dezvoltata pentru indepartarea bataturilor, pielii ingrosate si calozitatilor. Cu un design ergonomic, aceasta spatula faciliteaza procesul de indepartare sigura si eficienta a pielii moarte dupa tratamentele cu solutii pentru indepartarea bataturilor si calcaielor crapate (Solutia-Gel Dead Skin Remover).

Beneficii:
Design Ergonomic: Forma ergonomica a spatulei permite o manevrare usoara si confortabila, asigurand o indepartare precisa si sigura a pielii moarte.

Curatare Delicata si Eficienta: Spatula curata delicat si eficient zonele ingrosate, rugoase si aspre ale pielii, contribuind la un aspect neted si sanatos.

Utilizati spatula profesionala SNB Professional pentru rezultate optime in indepartarea bataturilor si a pielii ingrosate, oferind picioarelor un aspect ingrijit si sanatos.

Sfaturi #ExpertNails pentru folosirea corecta a spatulei in tratamentul de indepartare a bataturilor si calozitatilor:

  • Aplica o cantitate suficienta de SNB Solutie pentru Bataturi si  Calcaie Crapate pe o discheta de bumbac; aplica discheta pe zona afectata. A se evita zonele sanatoase. Produsul se aplica doar pe zona ce trebuie tratata.
  • Impacheteaza piciorul in folie si lasa sa actioneze 10-15 minute.
  • Indeparteaza folia si curata zonele afectate cu SNB Spatula pentru indepartarea bataturilor.
  • Clateste piciorul cu apa din abundenta.
  • Aplica SNB Crema de picioare pentru reglarea PH-ului, masand usor.

 Important: Spatula asigura indepartarea eficienta si sigura a bataturilor si calozitatilor, lasand pielea neteda si sanatoasa.

Brand: SNB Professional

Recenzii

Sub anonimat
Avantaje
Este un instrument necesar, se curata usor si o folosesc dupa ce folosesc solutia pentru bataturi.
Comentariu
Spatula se manevreaza usor, are partea laterala mai ascutita si ajuta la indepartarea usoara a stratului ce rezulta dupa folosirea Dead Skin.