Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult
Oferta SNB Kit Gelacquer manichiura semipermanenta cu lampa mini LED UV Mareste

SNB Kit Gelacquer manichiura semipermanentă cu lampa mini LED UV

SET006

Disponibilitate:

Descriere

SNB Kit Gelacquer manichiura semipermanentă cu lampa mini LED UV

Kit-ul include tot ce ai nevoie pentru a crea manichiura perfectă în confortul casei tale.

Kitul contine:

1. Lampa SNB mini UV LED 6W - extrem de confortabilă și compactă.

Când folosiți un dispozitiv de manichiură, este recomandat să aplicați mai întâi o acoperire de unghii cu patru degete pe o mână și să o întăriți sub lumina UV. Apoi acoperiți degetul mare și așezați-l sub lumină singur. Repetați aceiași pași pentru cealaltă mână.

2. Flexy Base- Baza flexibilă - 15 ml. Acoperirea este impecabilă, netedă și flexibilă, deoarece imită elasticitatea unghiilor naturale. Datorită flexibilității ridicate, baza nu se rupe și nu se desprinde sub presiune sau impact brusc, ci mai degrabă flexează și protejează unghiile naturale de deteriorare. Se întărește sub lumina UV timp de 30 de secunde. Se îndepărtatează fără probleme cu Dizolvantul pentru îndepartarea lacului semipermanent.

3. Lac Semipermanent 181 -15 ml - o culoare blândă care aduce bună dispoziție!

4. Express Top 15 ml - Uscare extrem de rapidă sub lumina UV timp de 60 de secunde. După întărire, nu există strat lipicios. Creează o finisare lucioasă subțire, dar extrem de durabilă, cu un luciu strălucitor care sporește luminozitatea culorii aplicat[ dedesubt.

5. Buffer Color Block granulație 200 - conceput pentru a netezi placa de unghii înainte de aplicarea bazei flexibile . Oferă o mai bună aderență a bazei pe unghie.

6. Pila Unghii granulație 150-220.

 232,22 lei

-14,00 lei

246,22 lei

Transport gratuit pentru comenzi de peste 190 lei

Recenzii

Scrie o recenzie

SNB Kit Gelacquer manichiura semipermanentă cu lampa mini LED UV

SNB Kit Gelacquer manichiura semipermanentă cu lampa mini LED UV

produse din aceeasi categorie: