Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult
Kiara Sky – Pudra colorata Caliente Mareste

Kiara Sky – Pudra colorata Caliente- Rosu

Disponibilitate:

Descriere

Kiara Sky Dip Powder -  Pudra colorata Caliente- Rosu face parte din categoria dip powder. Este cel mai nou produs din linia de produse Kiara Sky.

Unghiile devin mai puternice si usoare in acelasi timp, cu aspect natural si au o rezistenta de lunga durata, datorita pulberei fine ce nu deterioreaza patul unghial. Formula unica, cu adaos de vitamine si calciu pentru intărirea unghiilor. Nu conține ingrediente chimice daunatoare. Datorita legaturilor complexe, produsul nu se ciobeste, nu se decoloreaza sau exfoliează de pe unghii. DIP Powder este alternativa mai sanatoasa si imbunatatita a produselor pentru manichiura.

Produs testat clinic

Efecte: Unghii puternice cu aspect natural si o rezistenta de lunga durata

Recomandat pentru: unghii fragile si subtiri, cu tendinta de exfoliere

Denumire produs in engleza: Kiara Sky Dip Powder

Ingrediente active: adaos de vitamine si calciu

Mod de utilizare:

1. Aplicați „BOND”pe toată suprafața unghiei (BOND se aplică doar pe unghia naturală).

2. Aplicați „BASE” pe toată suprafața unghiei și introduceți imediat degetul în culoarea aleasă. Scuturați degetul pentru a cădea surplusul de pudră.

3. Repetati pasul 2.

4. Aplicați „BASE” peste culoare, pe toată suprafața unghiei. Așteptați puțin să se usuce la aer.

5. Aplicați „Seal Protect” pe toata suprafata unghiei, asigurându-vă că ați acoperit în întregime unghia.

Cu ajutorul unei pile dați formă unghiei. Finisați cu o pilă buffer. NU PILIȚI EXCESIV. PILIREA SE FACE UȘOR, CÂT SĂ SE UNIFORMIZEZE UNGHIA.

6. Invitați clienta să se spele pe mâini cu apă și săpun.

7. Aplicați „SEAL PROTECT” pe toate cele 5 unghii, asigurându-vă că ați acoperit toata suprafața acestora. Repetați pe aceleași 5 unghii aplicarea „SEAL PROTECT-ului” (aplicarea se face de două ori pentru crea suprafața necesară aplicarii Topului).

8. Stergeți cu o dischetă „Lint Free wipe” toate cele 5 unghii (este o modalitate prin care produsul se împrăștie corect pe toată suprafața unghiei și este îndepărtat totodată surplusul).

9. Aplicați „TOP”în două straturi și așteptați să se usuce 10 minute.

10. Hidratați cuticulele și masați-le în sensul invers de creștere, folosind un ulei hidradant.

Din respect pentru clientii nostri, am ales sa oferim cele mai sigure produse, care nu contin ingrediente daunatoare pentru unghii. Brandurile de top precum Kiara Sky, Artistic Nail Design,  SNB Professional in Romania asigura solutii pentru cele mai sofisticate nevoi la un raport calitate-pret avantajos, astfel incat cu dip powder Romania unghiile tale sa atraga toate privirile.

69,75 lei

Transport gratuit pentru comenzi de peste 190 lei

Recenzii

Scrie o recenzie

Kiara Sky – Pudra colorata Caliente- Rosu

Kiara Sky – Pudra colorata Caliente- Rosu

produse din aceeasi categorie: