Site-ul nostru foloseste cookies pentru a asigura utilizatorii de o experienta cat mai buna. Prin continuarea navigarii in site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Citește mai mult
SNB VELVET TOP GELAQUER PENTRU SEMIPERMANENT Mareste

SNB Velvet Top pentru semipermanent

GLB07

Disponibilitate:

Descriere
SNB Velvet Top fără un strat lipicios creează un finisaj catifelat și fin care poate transforma orice manichiură în una deosebită!
Poate fi utilizat pentru un finisaj complet mat, pe care puteți adăuga opțional decorațiuni glamour sau pentru accente individuale cu efect mat în designul unghiilor. Creează o acoperire de catifea de lungă durată pe culoarea aplicată, fără a schimba saturația culorii selectate.
Utilizare: 

1. Unghia este pregatită în prealabil și curățată. Aplicați un strat de bază FlexyBase, pe care o polimerizați sub lumina UV standard timp de 2 minute sau sub lumină LED timp de 30 de secunde.

2. Aplicați un prim strat subțire din culoarea dorită și polimerizați sub lumina UV standard timp de 90 de secunde sau sub lumina LED UV timp de 30 de secunde, aplicați un al doilea strat subțire din culoarea dorita, pe care o polimerizați din nou.

3. Aplicați un strat subțire de SNB  Top Velvet fără  strat lipicios și polimerizați sub lumina UV standard timp de 2 minute sau sub lumină UV LED pentru 60 de secunde.

Faptul că topul nu necesită degresare la final, vă permite să adăugați decorațiuni imediat după întărire.


82,35 lei

Transport gratuit pentru comenzi de peste 190 lei

Recenzii

Scrie o recenzie

SNB Velvet Top pentru semipermanent

SNB Velvet Top pentru semipermanent

produse din aceeasi categorie: